Over mij

Voordat ik psycholoog werd heb ik lange tijd in de muziekindustrie gewerkt. Net als psychologie is muziek een van mijn passies. Ik heb altijd de overtuiging gehad dat je werk moet proberen te vinden waarvan je hart sneller gaat kloppen. Je brengt ten slotte vaak meer tijd op je werk door dan met je partner (en ik hoop dat je ook een partner kiest waarvan je hart sneller gaat kloppen).

Psychologie gaat over voelen en weten

Ik wil graag begrijpen hoe mensen zich gedragen en hoe dit gedrag tot stand komt, hoe verloopt de interactie en communicatie met anderen. Hoe ga je met problemen om en tot welk resultaat leidt dit? Hoe ontwikkelen mensen zich gedurende hun leven en wat kan er mis gaan? Wat kunnen mensen zelf doen en hoe kan ik je verder helpen? Wat is nodig om je mentale, fysieke en sociale gezondheid te verbeteren?

Hierbij word ik gedreven door een oprechte zorg voor anderen. Ik voel met je mee, maar stel ook confronterende vragen. Er is aandacht voor emoties en voor rationele afwegingen. Ik ben evenwichtig, betrokken, ruimdenkend, niet veroordelend en betrouwbaar. Waar jij misschien geen uitweg meer ziet help ik je de mogelijkheden te onderzoeken.

Als GZ-psycholoog maak ik zowel gebruik van de theoretische inzichten en concepten uit de wetenschap als van praktijkervaring en levenservaring. Ieder mens is uniek. Maar vaak zijn er patronen te herkennen in de persoonlijkheid en het gedrag. Al lijken je problemen nu misschien groot en overweldigend, er zijn er velen met soortgelijke problemen. Samen kunnen we onderzoeken of de oplossingen die voor hen werkten ook voor jou zullen werken. Vaak kun je met een paar kleine veranderingen al grote resultaten behalen. Ik wil je daar graag bij helpen.

Contact
06 53 93 12 83